Schilderwerk

Schilderwerk

Woodwork kan u bij zeer veel diverse klussen van dienst zijn. Ten eerste natuurlijk bij allerhande timmerwerk zoals het maken en afhangen van kozijnen, ramen en deuren. Daarnaast natuurlijk ook voor het vervangen van uw gevelbekleding of een prachtige vlonder of terras voor uw timmeren.

Binnenschilderwerk
Alle voorkomende schilderwerkzaamheden zoals kozijnen, deuren, muren, plafonds, en trappen ect. Dit alles met hoogwaardig verf met garantie.
Read more
Buitenschilderwerk
Alle schilderwerkzaamheden zoals houten gevels, kozijnen, deuren, boeidelen en of gestucte buitenmuren. Dit alles met hoogwaardig verf met garantie.
Read more
Houtrot reparaties
Bij Woodwork kunt u terecht als u houtrot in u kozijn heeft of gevel delen die verrot zijn. Wij kunnen stijlen en boven- of onderdorpels vervangen zodat u niet u hele kozijn hoeft te vervangen. Ook gevel planken kunnen wij delen van vervangen, zodat u voor de komende jaren nog plezier ervan kan hebben.
Read more
Vakwerk & ervaring
Of het nu gaat om het schilderen van een kozijn of het aflakken van binnendeuren. Woodwork heeft een schat aan ervaring om elke schilderklus met een mooi resultaat op te leveren.
Hoogwaardige kwaliteit
Door gebruik te maken van uitsluitend de beste verfproducten leveren wij een hoogwaardige kwaliteit af op al onze schilderwerken.
Één aanspreekpunt

Tijdens de contactmomenten heeft u met één aanspreekpunt te contact; Rinus Gort. Rinus is uw aanspreekpunt voor al uw schilderwerken.

Wat andere over Woodwerk zeggen:
Gevel laten schilderen Almere
Rick Van Laar

Rinus en Stuart hebben bij ons de houten rabbat delen geschilderd. Rotte delen hebben ze vakkundig vervangen na ons goed…

Klusbedrijf Almere
Jarno Lindeman

Uitstekend werk geleverd, goed overleg over de mooiste / beste oplossing en de mogelijkheden, wij zijn erg blij met het…

Timmerman Almere
Ronald Kuin

Goede communicatie, harde werkers. Stuart en Rinus nemen hun vak serieus.

Klussers in Almere
Martijn Straub

Woodwork heeft bij ons een deur geplaatst en het eindresultaat is uitstekend. De deur heeft geen standaard formaat en moest…

Gevelbekleding laten vervangen Almere
Marcel Spaan

Prima. Vakwerk geleverd. Alles in goed overleg en neemt de tijd om goed werk af te leveren. Wij zijn zeer…