Timmerwerk

Timmerwerk

Woodwork kan u bij zeer veel diverse klussen van dienst zijn. Ten eerste natuurlijk bij allerhande timmerwerk zoals het maken en afhangen van kozijnen, ramen en deuren. Daarnaast natuurlijk ook voor het vervangen van uw gevelbekleding of een prachtige vlonder of terras voor uw timmeren.

Deuren en kozijnen
Voor al u kozijnen en deuren zowel binnen als buiten. Wij maken ook zelf kozijnen voor buiten met de hoogwaardige kwaliteit houtsoorten. Daarnaast ook maatwerk deuren kunnen wij leveren en ook de nieuwe industriele deuren. Kortom bij Woodwork kunt u altijd terecht voor u kozijnen en deuren.
Read more
Gevelbekleding
Restoratie houtrot of gedeeltelijk vervangen van slechte delen. Een nieuwe gevelbekleding doormiddel van diversen houtsoorten, kunststof of trespa. Maar het is ook mogelijk om een professionele geschilderd huis met hoogwaardig kwaliteit verf te verzorgen.
Read more
Vlonders / Terrassen
Het maken van dakterrassen en tuinvlonders en balkon vlonders. Met diverse materiaal soorten zoals geïmpregneerde houtsoort, hardhouten soorten of kunststof soorten zoals composiet. Ook terras meubels maken wij op maat met bijvoorbeeld steigerhout
Read more
Vakwerk
Woodwork staat voor kwaliteit en vakmanschap. Met veel ervaring en een oplossingsgerichte visie trachten wij u altijd te voorzien van gedegen advies en de beste oplossingen.
Hoogwaardige kwaliteit
Wij streven ernaar altijd een hoogwaardig kwaliteit te leveren. Dit is zowel door het gebruik van top kwaliteit producten alsmede het gebruik maken van professioneel gereedschap.
Één aanspreekpunt

Tijdens de contactmomenten heeft u met één aanspreekpunt te contact; Stuart Gort. Stuart is uw aanspreekpunt voor al uw timmerwerken.

Wat andere over Woodwerk zeggen:
Gevel laten schilderen Almere
Rick Van Laar

Rinus en Stuart hebben bij ons de houten rabbat delen geschilderd. Rotte delen hebben ze vakkundig vervangen na ons goed…

Klusbedrijf Almere
Jarno Lindeman

Uitstekend werk geleverd, goed overleg over de mooiste / beste oplossing en de mogelijkheden, wij zijn erg blij met het…

Timmerman Almere
Ronald Kuin

Goede communicatie, harde werkers. Stuart en Rinus nemen hun vak serieus.

Klussers in Almere
Martijn Straub

Woodwork heeft bij ons een deur geplaatst en het eindresultaat is uitstekend. De deur heeft geen standaard formaat en moest…

Gevelbekleding laten vervangen Almere
Marcel Spaan

Prima. Vakwerk geleverd. Alles in goed overleg en neemt de tijd om goed werk af te leveren. Wij zijn zeer…