Timmerbedrijf Almere

TIMMERBEDRIJF ALMERE

Timmerbedrijf Almere
Timmerbedrijf in Almere
Kozijnen laten maken en plaatsen Almere
Timmerbedrijf almere

Bent u van plan uw woning te verbouwen of te renoveren? Wilt u nieuwe trappen of een terrasoverkapping laten maken? En zoekt u hiervoor een timmerbedrijf in Almere? Woodwork is een gespecialiseerd timmerbedrijf die met alle plezier het timmerwerk in en om huis voor u uit handen nemen.

Woodwork, renovatie- en timmerbedrijf in Almere, bestaat uit Rinus en Stuart Gort. Een kleinschalig bedrijf geleid door vader en zoon, die er naar streven persoonlijke aandacht en kwaliteit te waarborgen voor elke klus. Zowel voor particuliere als zakelijk klanten.

Binnen ons bedrijf vindt u een echte passie voor het vak van timmerman. Deze passie ziet u zeker terug in ons werk. De trappen, kozijnen, deuren en ramen die wij handgemaakt en op maat hebben gemaakt. Ook zijn wij u van dienst met diverse andere timmerwerkzaamheden. Denk hierbij aan het produceren van gootklossen, vensterbanken, architraven, plinten en luiken. Alle mogelijke houtbewerkingen voeren we voor u uit.

Er is heel wat timmerwerk dat in en rondom het huis kan worden uitgevoerd. Zo hebben vele woningen in Almere nog houten kozijnen, maar zijn ook vaak buitendeuren, meubels en trappen van hout gemaakt. Onder het timmerwerk verstaat een timmerman dan ook niet alleen het installeren of in elkaar zetten van nieuwe producten, maar ook het herstellen van ouder houtwerk. Wij helpen u onder andere graag bij:

• Het uitvoeren van gevelbekleding • Het leggen van vloeren • De verbouwing van keukens en badkamers • Het verwijderen van houtrot • Het plaatsen van dakkapellen en terrasoverkappingen • De montage van houten kozijnen • Op maat maken van meubels • Houten overkappingen en veranda’s

Woodwork | Timmerbedrijf almere

Woodwork kan u bij zeer veel diverse klussen in Almere van dienst zijn. Ten eerste natuurlijk bij allerhande timmerwerk zoals het maken en afhangen van kozijnen, ramen en deuren. Daarnaast natuurlijk ook voor het vervangen van uw gevelbekleding of een prachtige vlonder of terras voor uw timmeren.

Deuren en kozijnen
Voor al u kozijnen en deuren zowel binnen als buiten. Wij maken ook zelf kozijnen voor buiten met de hoogwaardige kwaliteit houtsoorten. Daarnaast ook maatwerk deuren kunnen wij leveren en ook de nieuwe industriele deuren. Kortom bij Woodwork kunt u altijd terecht voor u kozijnen en deuren.
Read more
Gevelbekleding
Restoratie houtrot of gedeeltelijk vervangen van slechte delen. Een nieuwe gevelbekleding doormiddel van diversen houtsoorten, kunststof of trespa. Maar het is ook mogelijk om een professionele geschilderd huis met hoogwaardig kwaliteit verf te verzorgen.
Read more
Vlonders / Terrassen
Het maken van dakterrassen en tuinvlonders en balkon vlonders. Met diverse materiaal soorten zoals geïmpregneerde houtsoort, hardhouten soorten of kunststof soorten zoals composiet. Ook terras meubels maken wij op maat met bijvoorbeeld steigerhout
Read more
Maatwerk tegen aantrekkelijk tarief

Wanneer u uw timmerwerk laat uitvoeren door een Woodwork Almere, dan profiteert u gegarandeerd van aantrekkelijke kosten en een hoogwaardig vakmanschap. Wij zijn ervaringen timmermannen. Wij draaien onze hand dan ook niet om voor welke timmerklus dan ook. Bent u van plan een renovatie uit te voeren op uw keuken of badkamer en weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Woodwork Almere is u graag van dienst bij al uw timmerwerk.

Neem gerust eens contact op om te bespreken wat de mogelijkheden voor uw woning in Almere zijn. Bel naar 06 297 366 95 of laat een bericht achter via het online contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Want als u op zoek bent naar een timmerman in Almere kiest u voor al uw klussen in en rondom uw woning voor Woodwork!

Maak kennis met
de personen achter Woodwork Almere; vader Rinus & zoon Stuart Gort.
Rinus Gort
Rinus Gort
Schilder
Rinus is ...
Stuart Gort
Stuart Gort
Timmerman
Stuart is ...
Wat andere zeggen over Woodwork Almere
Gevel laten schilderen Almere
Rick Van Laar

Rinus en Stuart hebben bij ons de houten rabbat delen geschilderd. Rotte delen hebben ze vakkundig vervangen na ons goed te hebben geïnformeerd over de mogelijkheden. Ook over het tijdschema werd ik veelvuldig geïnformeerd i.v.m. regen in deze periode omdat er dan niet geschilderd kan worden. Eindresultaat mag er wezen, deze mannen staan voor kwaliteit.

Klusbedrijf Almere
Jarno Lindeman

Uitstekend werk geleverd, goed overleg over de mooiste / beste oplossing en de mogelijkheden, wij zijn erg blij met het resultaat.

Timmerman Almere
Ronald Kuin

Goede communicatie, harde werkers. Stuart en Rinus nemen hun vak serieus.

Klussers in Almere
Martijn Straub

Woodwork heeft bij ons een deur geplaatst en het eindresultaat is uitstekend. De deur heeft geen standaard formaat en moest op maat gemaakt worden. Communicatie was steeds prima en de adviezen goed. De deur hangt en sluit perfect. Bij een volgende klus zal ik zeker weer contact zoeken met deze vakman!

Gevelbekleding laten vervangen Almere
Marcel Spaan

Prima. Vakwerk geleverd. Alles in goed overleg en neemt de tijd om goed werk af te leveren. Wij zijn zeer tevreden.

Woodwork ALMERE werkt uitsluitend met de beste merken & producten
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image