Over ons

Klusbedrijf in Almere
Kozijnen laten maken en plaatsen Almere
Over Woodwork almere

Woodwork, renovatie- en timmerbedrijf in Almere, bestaat uit Rinus en Stuart Gort. Een kleinschalig bedrijf geleid door vader en zoon, die er naar streven persoonlijke aandacht en kwaliteit te waarborgen voor elke klus. Zowel voor particuliere als zakelijk klanten.

Wij zijn ons bedrijf gestart in 2014 als timmerbedrijf. Inmiddels zijn wij door gegroeid tot timmer- en renovatiebedrijf waaronder ook schilderwerkzaamheden bij horen die vakkundig worden uitgevoerd.

Op deze manier zijn de taken goed verdeeld en kunnen wij elkaar op beide vlakken prima aanvullen. Zo bieden wij alle werkzaamheden onder 1 dak.

Maak kennis met
de personen achter Woodwork; vader Rinus & zoon Stuart Gort.
Rinus Gort
Rinus Gort
Schilder
Rinus is ...
Stuart Gort
Stuart Gort
Timmerman
Stuart is ...
Wat andere zeggen over woodwork
Gevel laten schilderen Almere
Rick Van Laar

Rinus en Stuart hebben bij ons de houten rabbat delen geschilderd. Rotte delen hebben ze vakkundig vervangen na ons goed te hebben geïnformeerd over de mogelijkheden. Ook over het tijdschema werd ik veelvuldig geïnformeerd i.v.m. regen in deze periode omdat er dan niet geschilderd kan worden. Eindresultaat mag er wezen, deze mannen staan voor kwaliteit.

Klusbedrijf Almere
Jarno Lindeman

Uitstekend werk geleverd, goed overleg over de mooiste / beste oplossing en de mogelijkheden, wij zijn erg blij met het resultaat.

Timmerman Almere
Ronald Kuin

Goede communicatie, harde werkers. Stuart en Rinus nemen hun vak serieus.

Klussers in Almere
Martijn Straub

Woodwork heeft bij ons een deur geplaatst en het eindresultaat is uitstekend. De deur heeft geen standaard formaat en moest op maat gemaakt worden. Communicatie was steeds prima en de adviezen goed. De deur hangt en sluit perfect. Bij een volgende klus zal ik zeker weer contact zoeken met deze vakman!

Gevelbekleding laten vervangen Almere
Marcel Spaan

Prima. Vakwerk geleverd. Alles in goed overleg en neemt de tijd om goed werk af te leveren. Wij zijn zeer tevreden.

Woodwork werkt uitsluitend met de beste merken & producten
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image